Elektriker Akershus

kontaktossheader

Trenger du en dyktig elektriker i Akershus? Det finnes mange grunner til at man har behov for en elektriker. Kanskje du skal bygge nytt kjøkken? Eller trenger du nytt sikringsskap? Eller frister det å freshe opp badet med ny baderomsbelysning, eller installere varmekabler som holder deg varm gjennom bitre vinterkvelder? Da er Elektriker’n Kjell Sæterøy din lokale elektriker i Akershus, Oslo og omegn.

Din lokale elektriker i Akershus

Vår elektriker i Akershus har en god miks av ekspertise, rutine, ungdommelig kreativitet og yrkesstolthet. Det gjør at vårt firma er godt tilpasset de ulike arbeidsoppgaver og utfordringer våre kunder gir oss. Vi legger vekt på opplæring og høy faglig kompetanse hos alle våre ansatte. Dette resulterer i at hver og en elektriker hos oss er best mulig skolert og rustet til å takle utfordringer som måtte oppstå. Alle våre elektrikere har servicebiler med det meste av verktøy, utstyr og materiell som trengs ved akutte situasjoner. Dette gjør at vi raskt og effektivt kan finne feil og mangler, og rette de opp på stedet. Selv ved lengre avstander, ønsker vi å være hos deg snarest mulig.

Vår elektriker i Akershus tar alle typer oppdrag for private kunder, uansett om arbeidet er stort eller smått. Dette er bare noen av oppdragene vi tar på oss:

  • Elektriske installasjoner
  • Belysning
  • Varmeanlegg
  • Service
  • Vedlikehold
  • Feilsøking på alle typer elektroinstallasjoner
  • Nytt sikringsskap
  • Ombygging av sikringsskap og inntak

Som huseier er det ditt ansvar å passe på at det elektriske anlegget er oppdatert. Moderne hjem har gjerne elektrisk utstyr som gamle sikringsskap verken er dimensjonert for eller rustet til å tåle. Har du et eldre sikringsskap anbefales det derfor at du bytter det ut med et nytt. Nye sikringsskap har automatsikringer, jordfeilbrytere og overspenningsvern, som reduserer risikoen for varmegang og oppdager eventuelle feil med en gang de oppstår. Skal du for eksempel installere en elbillader, er det særlig viktig å undersøke at det elektriske anlegget tåler den nye påkjenningen.

Du kan selv foreta en overordnet sjekk av stikkontakter, brytere og ledninger, og bør gjøre det med jevne mellomrom. Allikevel er det ikke alle feil på det elektriske anlegget som kan sees med det blotte øyet. Derfor er det viktig at en elektriker tar en grundig gjennomgang av boligen din med jevne mellomrom. Kontakt din lokale elektriker i Akershus i dag, så bistår vi deg med en elsjekk.

Bedriftsoppdrag og nybygg

Som din lokale elektriker i Akershus står vi for hele installasjonsprosessen – fra planlegging og prosjektering til gjennomføring og vedlikehold. Dersom du ønsker det utfører vi også drift og service. Vårt fremste mål er at det skal være enkelt og lønnsomt å inngå et samarbeid med oss. Vår elektriker i Akershus har stort leveringsspekter innen elkraftinstallasjoner, tele og data. Som totalleverandør utfører vi alle typer sterk- og svakstrøminstallasjoner til nærings- og offentlige bygg.

Å planlegge et komfortabelt, sikkert og økonomisk gunstig elektrisk anlegg er en viktig del av planleggingen av ethvert nybygg. Her kan vi hjelpe deg. Kontakt din elektriker i Akershus tidlig i prosjekteringen, slik at du får den mest smidige og tilpassede løsningen for ditt byggeprosjekt.

Lang erfaring og faglig tyngde

Elektriker’n Kjell Sæterøy har lang erfaring som elektriker i Akershus. Vi tar oppdrag både i privatmarkedet, bedriftsmarkedet og i offentlige institusjoner. Vi kan hjelpe deg om du planlegger nybygg, særlig innen områdene prov/byggestrøm, jordingsanlegg, inntakskabel/punkt for sterkstrøm og svakstrøm, og ikke minst gode og korrekte valg av løsninger og utstyr. Å planlegge en komfortabel, sikker og økonomisk elektrisk bruk er en viktig del av prosessen, og et installasjonsfirma bør derfor kontaktes tidlig i prosjekteringen.

Elektriker’n Kjell Sæterøy ble etablert som enkeltmannsforetak i 2002, og ble omorganisert til aksjeselskap i 2004. Vi har hovedkontor på Kjeller i Akershus, men utfører også oppdrag over hele Oslo og omegn. I dag er vi 14 erfarne elektrikere.

Ser du etter en elektriker i Akershus? Kontakt oss i dag for å få et pristilbud! Vi er din elektriker i Akershus, Oslo og omegn. Vi hjelper deg der du er: