Sikringsskap

sikringsskapheader

Moderne hjem er fulle av elektrisk utstyr som gamle sikringsskap verken er dimensjonert eller utstyrt for å tåle. Skifter du til nytt skap med automatsikringer, jordfeilbryter og overspenningsvern, reduserer du risikoen for varmgang og oppdager eventuelle feil straks de oppstår, samtidig som elektrisk utstyr er beskyttet hvis spenningen plutselig skulle øke.

Sikringsskapet er hjertet i husets elektriske installasjon. Herfra skal de elektriske installasjonene styres og overvåkes på en trygg og sikker måte, uten at beboerne skal trenge å være redde for å få elektriske støt, også etter hvert som huset fylles opp av ny elektrisitetskrevende teknologi.

Automatsikringer er enkle å betjene. Det er bare å «knipse» dem på igjen. Du behøver aldri mer være redd for å åpne døren til sikringsskapet, frykte berøringsskade, være usikker på hvilken sikring som er gått eller tenke på reservelager av sikringer.

Støt er ubehagelig og kan være farlig. Ofte skyldes dette at en jordfeil har oppstått. En jordfeilbryter på strømkursene gir beskyttelse mot elektrisk støt og brann, og gjør det enkelt å oppdage hvor feilen finnes. Overspenningsvern beskytter elektriske apparater som TV og pc, blant annet under tordenvær. Nye forskrifter krever jordfeilbrytere og overspenningsvern i alle boliger. Huseier er selv er ansvarlig for at sikringsskapet er i forskiftsmessig stand.

Trenger dere vår bistand? Ta kontakt på 63 87 42 32 eller fyll ut vårt kontaktskjema.