Elektriker Jessheim

kontaktossheader
Trenger du elektriker? Vi påtar oss alle typer oppdrag i Jessheim og i Oslo, men også Skedsmo/Lillestrøm, Lørenskog og Rælingen.
Elektriker´n Kjell Sæterøy ble etablert som enkeltmannsforetak i 2002, og ble omorganisert til aksjeselskap i 2004. Vi holder til på Kjeller, like ved Jessheim. Vi har også avdelinger på Fjellhamar og Skedsmokorset som også er i nærheten av Jessheim.

Noe av det vi tilbyr er:

Våre elektrikere har en god miks av ekspertise, rutine og ungdommelig kreativitet. Det gjør at vårt firma er godt tilpasset de arbeidsoppgaver og utfordringer våre kunder gir oss. Vi legger vekt på opplæring og kompetanse av våre ansatte. Dette resulterer i at hver og en elektriker hos oss er best mulig skolert og utdannet til de utfordringer vi møter. Alle våre elektrikere har servicebiler med det meste av verktøy, utstyr og materiell som trengs for akutte situasjoner. Trenger du elektriker i Jessheim? Kontakt oss i dag og motta et gunstig og uforpliktende tilbud.

El-sjekk

Nesten halvparten av branner i norske boliger er på en eller annen måte knyttet til elektrisitet. Årsaken til mange branner er feil bruk av eller feil ved apparater, men like mange branner starter på grunn av feil i det elektriske anlegget.
En grundig sjekk av det elektriske anlegget kan derfor være en billig forsikring mot alvorlige hendelser og i verste fall tap av liv. Våre elektrikere i Jessheim er klare til å ta en grunding sjekk av det elektriske anlegget hjemme hos deg.
Huseiere er ikke pliktig til å gjennomføre en kontroll av det elektriske anlegget, men de fleste er ikke klar over at de er ansvarlig for at anlegget til enhver tid er i forskriftsmessig stand.

Vi er din elektriker i Jessheim, Skedsmo/Lillestrøm, Lørenskog, Oslo og Romerike. Kontakt oss i dag