Elektriker Lillestrøm

kontaktossheader

Trenger du elektriker? Vi påtar oss alle typer oppdrag på Romerike og i Oslo, men også Skedsmo / Lillestrøm, Lørenskog og Rælingen.
Vi ble etablert som enkeltmannsforetak i 2002, og ble omorganisert til aksjeselskap i 2004. Vi holdt til på Kjeller, like ved Lillestrøm. Vi har også avdelinger på Skedsmokorset og Fjellhamar, som også er i nærheten av Lillestrøm.

Elektriker ’n Kjell Sæterøy har lang erfaring, både i privatmarkedet, bedriftsmarkedet og offentlige institusjoner. Vi kan hjelpe deg om du planlegger nybygg, spesielt med prov/byggestrøm, jordingsanlegg, inntakskabel/punkt for sterkstrøm og svakstrøm, og ikke minst gode og korrekte valg av løsninger og utstyr. Å planlegge en komfortabel, sikker og økonomisk el.bruk er en viktig del av planleggingen.

Uansett om du bor i midten av Oslo eller i Lillestrøm så får vi kommet oss frem raskt og effektivt. Vi legger vekt på opplæring og kompetanse av våre ansatte. Dette resulterer i at hver og en elektriker hos oss er best mulig skolert og utdannet til de utfordringer vi møter.

Våre elektrikere har en god miks av ekspertise, rutine og ungdommelig kreativitet. Det gjør at vårt firma er godt tilpasset de arbeidsoppgaver og utfordringer våre kunder gir oss. Alle våre elektrikere har servicebiler med det meste av verktøy, utstyr og materiell som trengs for akutte situasjoner. Dette gjør at vi raskt, og effektivt kan finne feil og mangler og rette de opp.

Vi er din elektriker i Oslo, Skedsmo / Lillestrøm, Lørenskog, Rælingen og Romerike. Kontakt oss i dag