Elektriker Romerike

slider05

Trenger du elektriker på Romerike men er usikker på hvem du bør kontakte? Holder du kanskje på å pusse opp kjøkkenet ditt? Eller bygger du noe nytt og håper på å komme deg raskt inn i drømmehjemmet ditt på Romerike? Uansett byggeprosjekt, vil det alltid være behov for en elektriker du kan stole på. Hos Elektriker´n Kjell Sæterøy påtar vi oss alle typer oppdrag på Romerike og i Oslo, Skedsmo/Lillestrøm, Lørenskog og Rælingen.

Ekspertise

Våre elektrikere har en god miks av ekspertise, erfaring, rutiner, og ungdommelig kreativitet. Det gjør at vårt firma er godt tilpasset de arbeidsoppgaver og utfordringer våre kunder gir oss. Vi legger vekt på opplæring og kompetanse av våre ansatte. Dette resulterer i at hver og en elektriker hos oss er best mulig skolert og utdannet til de utfordringer vi møter. Alle våre elektrikere har servicebiler med det meste av verktøy, utstyr og materiell som trengs for akutte situasjoner. Dette gjør at vi raskt og effektivt kan finne feil og mangler, samt rette de opp. Uansett hvor store avstander det er fra et sted til et annet på Romerike, så har vi muligheten til å være hos deg snarest.

Noe av det vi tilbyr er:

  • Nye installasjoner i bolig og næring
  • Belysningsanlegg
  • Varmeanlegg
  • Service
  • Vedlikehold
  • Feilsøking på alle typer elektroinstallasjoner
  • Nyetablering eller ombygging av sikringskap og inntak

Lang erfaring på Romerike og omegn

Elektriker ´n Kjell Sæterøy har lang erfaring, både i privatmarkedet, bedriftsmarkedet og offentlige institusjoner. Vi kan hjelpe deg om du planlegger nybygg, og da især med prov/byggestrøm, jordingsanlegg, inntakskabel/punkt for sterkstrøm og svakstrøm, og ikke minst gode og korrekte valg av løsninger og utstyr. Å planlegge en komfortabel, sikker og økonomisk elektriskbruk er en viktig del av prosessen, og et installasjonsfirma bør derfor kontaktes tidlig i prosjekteringen.

Elektriker´n Kjell Sæterøy ble etablert som enkeltmannsforetak i 2002, og ble omorganisert til aksjeselskap i 2004. Vi holdt til på Kjeller, like ved Romerike. Vi har også avdelinger på Skedsmokorset og Fjellhamar, som også er i nærheten av Romerike.

Din elektriker

Vi er din elektriker på Romerike, Oslo, Skedsmo/Lillestrøm, Lørenskog og Rælingen. Kontakt oss i dag