Elektriker Oslo

slider03

Har du behov for en elektriker i Oslo? Elektriker’n Kjell Sæterøy utfører alle typer oppdrag i Oslo, Akershus og omegn.

Vårt hovedsete ligger på Kjeller, men i dag har vi også utvidet med avdelinger på Skedsmokorset og Fjellhamar. Våre elektrikere har en god miks av ekspertise, rutine, ungdommelig kreativitet og yrkesstolthet. Det gjør vårt firma godt tilpasset til de arbeidsoppgaver og utfordringer våre kunder gir oss.

God planlegging gjør hele forskjellen

Elektriker’n Kjell Sæterøy har lang erfaring, både i privatmarkedet, bedriftsmarkedet og i offentlige institusjoner. Vi tar oppdrag av alle slag, uansett om det er snakk om service og vedlikehold, bygging av nytt kjøkken eller prosjektering av nybygg. Dersom du planlegger nybygg, kan vi særlig hjelpe deg innen områdene prov/byggestrøm, jordingsanlegg samt inntakskabel/punkt for sterkstrøm og svakstrøm. Sammen finner vi riktige løsninger og utstyr for ditt bygg.

Å planlegge et komfortabelt, sikkert og økonomisk gunstig elektrisk anlegg er en viktig del av planleggingen av ethvert nybygg. Her kan vi hjelpe deg. Kontakt din elektriker i Oslo tidlig i prosjekteringen, slik at du får den mest smidige og tilpassede løsningen for ditt byggeprosjekt.

kontaktossheader

Private oppdrag – din elektriker i Oslo

Vår elektriker i Oslo tar alle typer elektriske oppdrag for private kunder. Kanskje trenger du assistanse til å installere ny belysning i hjemmet? Eller har du behov for et nytt sikringsskap? I dag krever nye forskrifter at alle boliger er utstyrt med jordfeilbrytere og overspenningsvern. Har du ikke dette på plass trenger du nytt sikringsskap. Når det gjelder belysning er det stor forskjell på kravene til belysning i husets ulike rom. Du har for eksempel ikke behov for den samme belysningen på kjøkkenet som i stua, og på baderom og våtrom stilles det andre krav til konstruksjon og plassering av lamper. Belysning i hjem kan deles i tre funksjoner:

  • Allmennbelysning: jevn og skyggeløs belysning
  • Arbeidslys
  • Dekorasjonslys

Vi kan bistå deg med å finne løsninger som både tilfredsstiller formelle krav, ønsket design og praktisk utforming. Ta kontakt med din lokale elektriker i Oslo i dag på telefon 63 87 42 32, eller fyll ut vårt kontaktskjema.

Elektriker’n Kjell Sæterøy utfører også elsjekk av private boliger. Regelmessige gjennomganger av det elektriske anlegget bidrar til å senke strømregningen og forebygge branner. Nesten halvparten av branner i norske hjem er knyttet til elektrisitet. Dermed blir en jevnlig sjekk av ditt elektriske anlegg en rimelig forsikring mot potensielle alvorlige hendelser. Du kan selv ta en overordnet sjekk av stikkontakter, brytere og ledninger, men feil på det elektriske anlegget kan ikke alltid sees med det blotte øyet. Derfor er det viktig at en elektriker tar en grundig gjennomgang av boligen din med jevne mellomrom. Som din lokale elektriker i Oslo kan vi bistå deg med dette.

I tillegg installerer vi varmekabler og varmepumper i private hjem, slik at du enkelt kan regulere temperaturen i boligen din. Ta kontakt med din elektriker i Oslo, så kan vi finne en ideell og energibesparende løsning for ditt hjem.

Bedriftsoppdrag

Vår elektriker i Oslo er en ledende installasjonsbedrift med stor kompetanse og bredt leveringsspekter innen elkraftinstallasjoner, tele og data. Som totalleverandør utfører vi alle typer sterk- og svakstrøminstallasjoner til nærings- og offentlige bygg, boliger og leiligheter. Utførelsene varierer fra mindre serviceoppdrag og enkeltinstallasjoner, til omfattende prosjekter og langsiktige serviceavtaler.

Som din lokale elektriker i Oslo står vi for hele installasjonsprosessen – fra planlegging og prosjektering til gjennomføring. Dersom du ønsker det kan vi utføre drift, service og vedlikehold av installasjonene. Vårt fremste mål er å gjøre det enkelt og lønnsomt å inngå et samarbeid med oss. Gjennom 14 år i bransjen har vi bygget opp kompetansen til å være ditt naturlige valg av elektriker i Oslo.

Ser du etter en elektriker i Oslo? Kontakt oss i dag for å få et pristilbud! Vi er din elektriker i Oslo, Akershus og omegn. Vi hjelper deg der du er: