Solcelle / STS

Elektriker´n Kjell Sæterøy leverer nå solcellepanel fra en av verdens største produsent av solceller – Jinko Solar.

Vi leverer solcellepaneler trygt og effektivt. Uavhengig av om du velger solstrøm til huset, på hytta eller på kontorbygget kan vi hjelpe deg med å levere dette trygt og effektivt.

I en verden hvor alt kan lages raskere og billigere ser vi at å velge energi-panel fra en stor, etablert produsent blir mer og mer viktig.

Energi-panelen fra Jinko Solar har en garantitid på 25 år. Dvs, de garanterer at panelene ikke taper seg mer enn 20% på 25 år. Selve levetiden på panelene kan fint overstige både 30 og 40 år.

Rammeverket er laget i saltvannsbestandig aluminium. Overflaten er i høyeste kvalitets glass.

Grønn strøm

Med et solcellepanel bruker du solen til å produsere miljøvennlig strøm. Du vil kunne kutte strømforbruket ditt betydelig ved at du lar solcellene produsere strøm til forskjellige bruksområder i bygget. Det er bare fantasien som setter grenser til bruk, og det gjør at solstrøm er et godt tilskudd til de fleste hus og bygg.

Strømmen vil i fremtiden bli langt mer kostbar enn den er i dag. Det er derfor lurt å ha forberedt seg tidlig. Start med å spare penger allerede nå.

Med dagens teknologi finnes det løsninger med apper til datamaskin og mobiltelefon som gjør at det enklere å få fullt utbytte av strømmen du produserer. Ved installasjon av et automatisk system kan du legge inn innstillinger som gjør at vaskemaskinen, varmepumpen eller annen elektronikk starter opp automatisk når solen skinner – selv om du befinner deg på jobb.

Solcellestrøm er en av de mest pålitelige fornybare energikildene vi har, og produserer strøm uten at det påvirker miljøet og helt uten støyforurensing.

Få økonomisk støtte til ditt solcellepanel

Solcellepanel bli stadig rimeligere på grunn av økt etterspørsel på verdensbasis. Her i Norge kan du få statlig støtte til ditt solcellepanel gjennom Enova. Du vil bli belønnet med inntil 28.750 norske kroner dersom du begynner å produsere din egen strøm. Beløpet du får innvilget blir etterbetalt etter du har installert solcellepanelet.

Det er i tillegg egne kommunale støtteordninger i noen kommuner.

Reduserer dine strømkostnader

Det vil aldri være slik at strømforbruket og når solen skinner alltid vil stemme overens. Strøm fra solceller er ferskvare og må brukes med en gang. Dersom solen skinner på sitt sterkeste og du for eksempel ikke er hjemme vil strømmen du ikke bruker føres til strømnettet.

Om du da har en plusskunde-avtale vil din nettleverandør kjøpe overkuddsstrømmen av deg. Noen betaler nettselskaper betaler inntil 1,- kr/kWh som også vil bidra til netbetaling av investeringen din.

Så, det er ikke bare slik at du sparer penger selv ved at du ikke bruker noe særlig penger på strøm fordi du lager din egen – du blir rett og slett en lokal mikroprodusent av strøm.

Ta kontakt idag for en hyggelig prat om solceller til ditt hjem!