IKT / ik Service

Vi utfører service, vedlikeholder, utskifter og monterer forskjellige svakstrømsinstallasjoner i Oslo/Akershus og omegn.

Vi har spisskompetanse innenfor vårt fag, og har daglig serviceoppdrag for privat og næring på porttelefon, nettverksløsninger, tele & data, telefonsentraler, overvåking og adgangskontroll.

Porttelefoner

portbildeiks

Problemer med porttelefonanlegget? Feil på en porttelefon kan ofte skyldes flere faktorer. Vi har god kompentanse på feilsøking og retting av problemer med alle typer porttelefonanlegg.

Tele & Data

Behov for nytt spredenett? Vi er autorisert for installasjon og vedlikehold av ekomnett. Vi har dyktige ansatte som utfører feilretting og installering av slike anlegg.

Adgangskontroll

Har dere behov for adgangskontroll på jobben, eller kodelås hjemme? Vi har god erfaring med feilsøking og retting av adgangskontrollsystemer, og leverer også nye systemer tilpasset Deres behov.

Videoovervåking

Ønske om å øke sikkerheten? Å overvåke et område kan ofte være nødvendig for sikkerheten enkelte steder. Vi leverer nye anlegg, og setter opp overvåkningsanlegg både for privat og næring.

Trenger dere vår bistand? Ta kontakt på 63 87 42 32 eller fyll ut vårt kontaktskjema.