Nytt kjøkken

kjøkken1
Skal du ha nytt kjøkken? Det kan vi hjelpe deg med. Vi gjør vårt arbeid i Oslo, Akershus og omegn

Vi ble etablert som enkeltmannsforetak i 2002, og ble omorganisert til aksjeselskap i 2004. Vi holdt til på Kjeller, like ved Oslo. Vi har også avdelinger på Skedsmokorset og Fjellhamar.

Våre elektrikere har en god miks av ekspertise, rutine og ungdommelig kreativitet. Det gjør at vårt firma er godt tilpasset de arbeidsoppgaver og utfordringer våre kunder gir oss. Vi legger vekt på opplæring og kompetanse av våre ansatte. Dette resulterer i at hver og en elektriker hos oss er best mulig skolert og utdannet til de utfordringer vi møter. Våre ansatte har høy kompetanse innen nytt kjøkken. Alle våre elektrikere har servicebiler med det meste av verktøy, utstyr og materiell som trengs for akutte situasjoner. Dette gjør at vi raskt og effektivt kan finne feil og mangler og rette de opp. Uansett om du bor i midten av Oslo eller i Lillestrøm så får vi kommet oss frem raskt og effektivt.

Vi hjelper deg med nytt kjøkken, bad, nybygg, eller hva enn det måtte være. Våre elektrikere er til enhver tid oppdatert på de siste trender og løsningene som gjelder for kjøkken og bad. Gjennom vårt samarbeid med teamene som monterer nytt kjøkken- og baderomsinnredninger for bla annet IKEA, Elkjøp/Lefdal, Sigdal, Monter m.fl har vi opparbeidet meget høy kompetanse på disse typer anlegg.
Våre montører er rådgivere for kundene, og vil sammen med dem finne løsninger og produkter som gir et sikkert el.anlegg , med optimal komfort og design til en riktig pris. Vårt oppdrag er å gjøre nemlig deg fornøyd.

Enten om du skal ha nytt kjøkken, bad eller el-sjekk, så er vi er din elektriker i Oslo, Akershus og omegn?
Kontakt oss i dag og motta et gunstig tilbud!