Elektriker Oslo

slider03

Trenger du en elektriker i Oslo? Elektriker’n Kjell Sæterøy utfører alle typer oppdrag i Oslo, Akershus og omegn.

Vårt hovedsete ligger på Kjeller, men i dag har vi også utvidet med avdelinger på Skedsmokorset og Fjellhamar. Våre elektrikere har en god miks av ekspertise, rutine og ungdommelig kreativitet. Det gjør vårt firma godt tilpasset de arbeidsoppgaver og utfordringer våre kunder gir oss.

Faglig sterke

Elektriker’n Kjell Sæterøy har lang erfaring, både i privatmarkedet, bedriftsmarkedet og offentlige institusjoner. Vi kan hjelpe deg dersom du planlegger nybygg, særlig innen områdene prov/byggestrøm, jordingsanlegg samt inntakskabel/punkt for sterkstrøm og svakstrøm. Sammen finner vi riktig utstyr og løsninger for ditt bygg.

Å planlegge en komfortabel, sikker og økonomisk gunstig elektrisk bruk er en viktig del av planleggingen av et nybygg. Her kan vi hjelpe deg. Kontakt din elektriker i Oslo tidlig i prosjekteringen, slik at du får den mest smidige løsningen for ditt byggeprosjekt.

kontaktossheader

Private oppdrag

Vår elektriker i Oslo tar på oss alle typer elektriske oppdrag for private kunder. Kanskje ønsker du å installere ny belysning i hjemmet? Det er stor forskjell på kravene til belysning i husets ulike rom. Vi kan hjelpe deg med å finne en løsning som både tilfredsstiller formelle krav og ønsket design.

Som din lokale elektriker i Oslo, utfører vi også elsjekk i hjemmet ditt. Nesten halvparten av branner i norske hjem er knyttet til elektrisitet. Dermed blir en jevnlig sjekk av ditt elektriske anlegg en rimelig forsikring mot potensielle alvorlige hendelser. Det kan også være lurt å sjekke sikringsskapet. Har du behov for å bytte dette ut mot en ny variant, kan vår elektriker i Oslo hjelpe deg med det.

Elektriker’n Kjell Sæterøy installerer også varmekabler og varmepumper i ditt hjem, slik at du enkelt kan regulere temperaturen i boligen. Ta kontakt med vår elektriker i Oslo, så kan vi finne den ideelle løsningen for ditt hjem.

Bedriftsoppdrag

Vår elektriker i Oslo er en ledende installasjonsbedrift med stor kompetanse og bredt leveringsspekter innen elkraftinstallasjoner, tele og data. Som totalleverandør utfører vi alle typer sterk- og svakstrømsinstallasjoner til nærings- og offentlige bygg, boliger og leiligheter. Utførelsene varierer fra mindre serviceoppdrag og enkeltinstallasjoner til omfattende prosjekter og langsiktige serviceavtaler.

Som din lokale elektriker i Oslo står vi for hele installasjonsprosessen – fra planlegging og prosjektering til gjennomføring. Dersom du ønsker det kan vi utføre drift, service og vedlikehold av dine installasjoner. Vårt fremste mål er å gjøre det enkelt og lønnsomt å inngå et samarbeid med oss. Gjennom 14 år i bransjen har vi bygget opp kompetansen til å være ditt naturlige valg av elektriker i Oslo.

Ser du etter en elektriker i Oslo? Ta kontakt med oss på telefon 63 87 42 32, eller fyll ut vårt kontaktskjema.

Vi er din elektriker i Oslo, Akershus og omegn. Kontakt oss i dag