Elektriker Akershus

kontaktossheader

Trenger du en dyktig elektriker i Akershus? Det finnes mange grunner til at en skulle ha behov for elektriker. Skal du kanskje pusse opp kjøkkenet? Eller frister det å freshe opp badet med noen nye varmekabler som holder deg varm igjennom bitre vintre eller kalde sommerkvelder? Eller er det på tide å bytte ut sikringsskapet? Hos Elektriker’n Kjell Sæterøy påtar vi oss alle typer oppdrag i Akershus.

Elektrikere i Akershus

Våre elektrikere i Akershus har en god miks av ekspertise, rutine og ungdommelig kreativitet og yrkesstolthet. Det gjør at vårt firma er godt tilpasset de arbeidsoppgaver og utfordringer våre kunder gir oss. Vi legger vekt på opplæring og kompetanse av våre ansatte. Dette resulterer i at hver og en elektriker hos oss er best mulig skolert og utdannet til de utfordringer vi møter. Alle våre elektrikere har servicebiler med det meste av verktøy, utstyr og materiell som trengs for akutte situasjoner. Dette gjør at vi raskt og effektivt kan finne feil og mangler, samt rette de opp. Selv ved lengre avstander, ønsker vi å være hos deg snarest mulig.

Noen typer oppdrag våre elektrikere i Akershus utfører er:

  • Nye installasjoner i bolig og næring
  • Belysningsanlegg
  • Varmeanlegg
  • Service
  • Vedlikehold
  • Feilsøking på alle typer elektroinstallasjoner
  • Nyetablering eller ombygging av sikringsskap og inntak

Lang erfaring

Elektriker ’n Kjell Sæterøy i Akershus har lang erfaring, både i privatmarkedet, bedriftsmarkedet og offentlige institusjoner. Vi kan hjelpe deg om du planlegger nybygg, især med prov/byggestrøm, jordingsanlegg, inntakskabel/punkt for sterkstrøm og svakstrøm, og ikke minst gode og korrekte valg av løsninger og utstyr. Å planlegge en komfortabel, sikker og økonomisk elektriskbruk er en viktig del av prosessen, og et installasjonsfirma bør derfor kontaktes tidlig i prosjekteringen.

Vi ble etablert som enkeltmannsforetak i 2002, og ble omorganisert til aksjeselskap i 2004. Vi har hovedkontor på Kjeller, Akershus, men utfører også oppdrag i Oslo, Romerike og omegn. Vi er i dag 14 erfarne ansatte

Kontakt oss for å få den beste ekspertisen

Vi er din elektriker i Akershus. Kontakt oss i dag